Hoppa till innehåll

Kontakta oss på Vedeldspizzan

Har du frågor eller åsikter?
Tveka inte att kontakta oss på Vedeldspizzan via telefon, chatt eller mail. Vi gör vårt yttersta för att svara på alla dina frågor.
kontakta_oss@vedeldspizzan.se

 0730961308
https://www.facebook.com/vedeldspizzan/
 Boka nu – Vedeldspizzan

Restaurang vedeldspizzan2

Upptäck Vedeldspizzan!

Vi är en vedeldspizzeria i Herrljunga med en unik twist. Vår pizzatruck levererar autentiska vedugnsbakade pizzor direkt till dig var du än är i Sverige!
Vi lägger stor vikt vid autentisk smak och perfekt krispighet, tillagade med noggrant utvalda ingredienser och en stor dos kärlek.

Oavsett om det är företagsfest, födelsedagskalas, bröllop eller annan speciell tillställning, är en färsk vedugnsbakad pizza från Vedeldspizzan alltid ett minnesvärt val. Vår pizzatruck skapar en unik upplevelse på plats. I vår restaurang i Herrljunga kan du njuta av våra läckerheter i en charmig miljö.

Vi strävar alltid efter att överträffa gästernas förväntningar med unika smaker som tillfredsställer alla smaklökar. Oavsett om du föredrar en klassisk Margherita eller en djärvare variant med svenska influenser, finns det något för alla hos Vedeldspizzan.

Vår passion för högkvalitativa pizzor syns i varje tugga. Vi är stolta över att erbjuda en autentisk italiensk matupplevelse som sträcker sig bortom bara en måltid. Välkommen att uppleva vårt unika koncept och smaka på skillnaden hos Vedeldspizzan – där varje pizza bakas med omsorg och en genuin passion för matlagning!

Kika in vår meny eller boka vår pizzatruck.