Om Vedeldspizzan

Vedeldspizzan är pizzatrucken som gör det möjligt att smaka på pizza bakas i äkta italiensk vedugn här hemma i Sverige! Bjud dina anställda eller dina vänner på en unik upplevelse med nybakade vedugnsbakade pizzor med unika smaker! Är det en företagsfest, födelsedag, festligheter eller evenemang? Oavsett blir det alltid festligare med en färsk vedugnsbakad pizza på plats!

För oss på Vedeldspizzan börjar en fantastisk pizza från de goda råvarorna. Det finns inget bättre än en god deg, en fantastisk sås och andra fina ingredienser blandat med kärlek för att servera dig den bästa pizzan. För att få den bästa smaken så bakar vi vår pizza i en vedeldad ugn som är byggda och importerade från Italien. En vedugn tillför matlagningen en unik blandning av doft, smak och knaprigt spröd yta. Är du nyfiken på hur vi gör vår pizza? Bra! För vi har vi designat trucken med stora fönster så att alla kan se in när vi jobbar och hur pizzaugnen fungerar.

Vårt mål är att du ska bli nöjd med maten vi gör. Vi försöker göra din pizza så tillfredsställande som möjligt. Om du har några funderingar på vår mat, eller har några förslag, vänligen meddela oss så att vi kan förbättra vår service.

Sugen på att veta mer om vår smak, kika gärna vår meny.

 

Vart befinner vi oss:

Vi kör ut vår pizzatruck till er! Vår foodtruck rör sig i området runt Göteborg, Borås, Alingsås, Skövde, Uddevalla, Vårgårda, Herrljunga..mm. plus att vi utför cateringuppdrag även i Stockholm.